Cautare

5100 de rezultate pentru "rezultate examen de titularizare 2009" (4.84 secunde)
Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
care a blocat expansiunea in Romania in 2009, concediat (Autori:
Sute de documente secrete - printre care si un... plan de aparare a Penitenciarului Pelendava din Craiova - par sa fi disparut misterios din arhiva puscariei, fiind ori furate, ori trimise "din greseala"
Romania Libera reproduce masurile pe care le-ar propune Johannis, daca ar avea putere de decizie, pentru iesirea Romaniei din criza. Puteti citi in continuare ideile lui Johannis, de la Realitatea TV.
De la inceputul anului si pana in prezent, reprezentantii Primariei Targu Jiu au realizat 45 de parcari de resedinta cu 1.043 de locuri.
Primaria Craiova vrea sa instaleze in oras 55 de monitoare, in valoare de circa 1,5 milioane de euro, prin care sa transmita cetatenilor mesaje si informatii Municipalitatea craioveana vrea sa-si faca propria televiziune prin cablu.
Craiova nu are nevoie de un Brevet verde, sunt de parere autoritatile locale. ... Santiere deschise, moloz si deseuri depozitate la voia intamplarii, nori de praf si mazga in urma utilajelor, gropi si trotuare blocate, aceasta este o imagine intalnita frecvent in Craiova.
In timp ce mii de oameni si-au pierdut locurile de munca, iar bugetarilor le-au scazut salariile, exista angajati ai statului care au jubilat in luna august, pentru ca au incasat stimulente pe doua luni.
Playboy Enterprises Inc a inregistrat rezultate dezamagitoare in al doilea trimestru din 2009, din cauza reducerii vanzarilor.
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
In aceasta calitate ea are circa 6.000 de euro lunar salariu (in mana), diverse indemnizatii, precum si o suma de aproape 18.000 de euro lunar pentru a-si angaja, dupa ce criterii doreste, asistenti. O pensie medie in Romania este de 736 lei.
"Decizia foarte clara a CNAS de necolaborare a mea cu Securitatea a generat un mod de abordare publica speculativ si denigrator care a adus importante prejudicii atat mie, cat si familiei mele.
cum va incerca regimul Basescu sa faca 40 la suta in 2012 Metoda Paris, completarea cu oameni, metoda Pinalti, "fertilizarea in vitro" sau tehnica magnetului si a piliturii de fier sunt doar cateva dintre mecanismele de manipulare/ propaganda cu care PDL spera sa se mentina la Putere.
„Ceea ce stiu sigur este ca o decizie finala referitoare la bugetele pentru 2007-2009 ale Romaniei si Bulgariei va fi luata la urmatoarea intalnire a Consiliului European, care va avea loc in decembrie,“ a spus ministrul.
Proiectul privind amenajarea pietei de gros pe Calea Basarabiei a facut ieri primul pas spre realitate.
Comisia Europeana va verifica modul in care tara noastra se conformeaza legislatiei Uniunii Europene si angajamentelor asumate prin Tratatul de Aderare. ... va actiona in baza articolului 226 al Tratatului de Aderare impotriva Statelor Membre care nu respecta angajamentele legale.
Taxa pentru localuri majorata cu 100% Edilii vor introduce o reducere de 5% pentru plata integrala a impozitelor locale Municipalitatea ti-a prezentat ieri propunerile in ceea ce privette politica fiscala pentru anul in curs ti pentru urmatorii ani de mandat.
Guvernul a dat 91,4 milioane lei prin programul Rabla de inlocuire a parcului auto vechi, adica numai 76% din fondurile alocate pentru 2008, pentru ca romanii au depus doar 30.466 de cereri de casare a masinilor, a declarat, luni, presedintele Administratiei Fondului de Mediu (AFM).
Richard Morlok, fost director financiar la o companie americana producatoare de valve, judecat in libertate de o instanta in SUA, a recunoscut ca a dat mita mai multor reprezentanti ai unor societati din Romania, China, Coreea si Arabia Saudita pentru a obtine contracte.
google-analytics.com